Woningontruiming Delta: regio Zeeland/ Brabant: Middelburg, Terneuzen, Goes, Dordrecht, Roosendaal, Breda, Tilburg, Bergen op Zoom

Woningontruiming Delta

Uw contactpersoon voor deze regio is Stefan van Antwerpen. Stefan werkt nauw samen met zijn schoonvader Daan van der Groef. Stefan neemt de administratieve, ondersteunende en offerte werkzaamheden voor zijn rekening terwijl Daan uitvoerder is van het ontruiming team. Omdat Stefan vader is van een jong gezin kan het ook voorkomen dat u Daan tegenkomt bij het opmaken van offertes.

Stefan heeft een afgeronde HBO rechten studie behaald waarna hij werkzaam is geweest bij een merkenbureau en notariskantoor. Nadat hij de administratie van het kinderdagverblijf van zijn vriendin op zich heeft genomen en de stageperiode heeft doorlopen bij de woning­ontruiming heeft hij zijn roeping gevonden. Samen met schoonvader Daan en het woning­ontruiming team vormen zij: Woningontruiming Delta.

In het gebied van Woningontruiming Delta wordt een totaalconcept aangeboden op het gebied van woning­ontruimingen, waarbij respectvol wordt omgaan met het leegruimen van de restinboedel. Verder bieden wij verhuizingen van groot naar klein aan en zorgen wij ervoor dat de woning weer bezemschoon wordt opgeleverd aan de opdrachtgever, notaris, bewindvoerder, makelaar of woning­bouwvereniging. U ontvangt altijd een offerte op papier/de mail voordat wij bij u aan de slag gaan. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. Als u akkoord gaat met de offerte, maken wij een afspraak met u wanneer wij met de werkzaamheden aanvangen. Tot die tijd kunt u alle spullen die u zelf wilt behouden uit de woning halen.

Tijdens de ontruiming van het huis zullen wij letten op eventuele waardevolle spullen die zijn achtergebleven. In dit geval nemen wij altijd contact op met de opdrachtgever, zodat wij u desgewenst in contact kunnen brengen met een veilinghuis of antiquair. Ook de foto albums die u mogelijk over het hoofd heeft gezien krijgt u van ons terug.

Veel overgebleven inboedel krijgt bij ons een herbestemming. Hiervoor werkt Woningontruiming Delta samen met diverse lokale, regionale en landelijke goede doelen. Omdat Woningontruiming Delta alle bruikbare inboedel schenkt aan goede doelen, wordt er niets uit de woning opgekocht of verkocht.

Woningontruiming Delta maakt deel uit van Woningontruiming Regionaal B.V.. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en daarom laten wij regelmatig onafhankelijke kwaliteitscontroles uitvoeren door de Feedback Company.