Garantie via KKVP

Samenwerking met landelijke organisaties

Spoedontruiming mogelijk

Woningontruiming Delta: regio Zeeland/ Brabant: Middelburg, Terneuzen, Goes, Dordrecht, Roosendaal, Breda, Tilburg, Bergen op Zoom

Woningontruiming Delta

Uw contactpersoon voor deze regio is Daan van der Groef. Daan heeft altijd gewerkt als Timmerman en is later aan de slag gegaan bij de milieustraat. Het is daar waar hij Lea Slijkhuis ( Voormalig regiomanager Delta) heeft ontmoet, Lea had een vacature open staan waaraan Daan al gauw gehoor gaf. Na 6 jaar werkervaring als uitvoerder bij Woningontruiming Delta heeft Daan met ingang van 1 januari 2020 de regio Delta overgenomen als Regiomanager. In zijn vrije tijd gaat Daan graag bergbeklimmen, zo heeft hij de Kilimanjaro ook op de top mogen bekijken. Ook vogels spotten en daarbij wandelen in de natuur is wat Daan in zijn vrije tijd het liefst doet.

Schoonzoon Stefan van Antwerpen zal de administratieve en ondersteunende werkzaamheden voor zijn rekening nemen. Stefan heeft een afgeronde HBO rechten behaald waarna hij actief is geweest bij een merkenbureau. Hij heeft hier een leerzame tijd beleefd, later is hij aan de slag gegaan bij een notariskantoor maar ook dit was niet de plek waar hij zijn roeping gevonden had. Nadat hij de administratie van het kinderdagverblijf van zijn vriendin op zich heeft genomen en de stageperiode heeft doorlopen bij de woningontruiming  heeft hij zijn roeping gevonden: Woningontruiming Delta.

In het gebied van Woningontruiming Delta wordt een totaalconcept aangeboden op het gebied van woningontruimingen, waarbij respectvol wordt omgaan met het leegruimen van de restinboedel. Verder bieden wij verhuizingen van groot naar klein aan en zorgen wij ervoor dat de woning weer bezemschoon wordt opgeleverd aan de opdrachtgever, notaris, bewindvoerder, makelaar of woningbouwvereniging. U ontvangt altijd een offerte op papier voordat wij bij u aan de slag gaan. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. Als u akkoord bent met de offerte, maken wij een afspraak met u wanneer wij met de werkzaamheden aanvangen. Tot die tijd kunt u alle spullen die u zelf wilt behouden uit de woning halen.

Tijdens de ontruiming van het huis zullen wij letten op eventuele waardevolle spullen die zijn achtergebleven. In dit geval nemen wij altijd contact op met de opdrachtgever, zodat wij u desgewenst in contact kunnen brengen met een veilinghuis of antiquair. Ook de foto albums die u mogelijk over het hoofd heeft gezien krijgt u van ons terug.

Veel overgebleven inboedel krijgt bij ons een herbestemming. Hiervoor werkt Woningontruiming Delta samen met diverse lokale, regionale en landelijke goede doelen. Omdat Woningontruiming Delta alle bruikbare inboedel schenkt aan goede doelen, wordt er niets uit de woning opgekocht of verkocht.

Woningontruiming Delta maakt deel uit van Woningontruiming Regionaal B.V.. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Het is jammer dat er nog géén erkend keurmerk voor woningontruimers bestaat, want sommige ontruimers suggereren dit wel door een zelf ontworpen logo op hun site te plaatsen. Om onze kwaliteit te waarborgen, zijn wij drager van het mkbOK keurmerk en laten wij regelmatig onafhankelijke kwaliteitscontroles uitvoeren door de Feedback Company.

 

Woningontruiming Delta
Daan van der Groef
Emmastraat 58
3258 AH Den Bommel
Telefoonnr. 0187-700208
Vraag offerte aan

Altijd een Regiomanager bij u in de buurt

1. Woningontruiming CVS

Telefoonnr: 071-5895135

2. Woningontruiming Delta

Telefoonnr: 0187-700208

3. Woningontruiming Van den Honert

Telefoonnr: 024-2022256

4. Woningontruiming Sanstra

Telefoonnr: 055-2032052

5. Woningontruiming FGD

Telefoonnr: 0527-522136

Onze partners

Wat anderen van ons vinden

Woningontruiming nodig? Vind hier de marktleider in Nederland voor het ontruimen van uw woning, 1200 reviews, rapportcijfer 9,6. Betrouwbare partners waar wij mee samenwerken bij de woningontruiming zijn het Leger des Heils, uitvaartbedrijven, de CliniClowns, thuiszorgorganisaties, verzorgingscentra, tal van kringloopwinkels, gemeentelijke sociale diensten, makelaars, woningbouwverenigingen, bewindvoerders, notarissen, etc. Woningontruiming Regionaal heeft een landelijke dekkend netwerk van enthousiaste, professionele woningontruimers die sterk zijn in hun eigen regio en werken volgens dezelfde formule.