085-4014491
Huisontruiming ✓ Snelle en professionele ontruiming van uw huis ✓ Transparante en duidelijke werkwijze ✓ Neem contact op voor meer informatie

Huisontruiming

In verschillende situaties vindt een huisontruiming plaats. Denk bijvoorbeeld aan een huisontruiming bij het verhuizen naar een verpleeghuis, bij een sterfgeval, een emigratie, een faillissement, bij het samenwonen of een echtscheiding.

Is huisontruiming ook voor u de meest ideale oplossing?

Bewoners, familieleden, huidige of nieuwe eigenaren zijn niet in staat of hebben geen tijd om het pand zelf naar behoren op te leveren. Het komt ook voor dat zij vanwege bepaalde herinneringen en emotionele betrokkenheid het moeilijk vinden om het huis te ontruimen. In dit deze situaties biedt Woningontruiming Regionaal een perfecte oplossing. Wij zorgen voor een snelle en professionele huisontruiming en oplevering van de woning.

Wat komt er kijken bij een huisontruiming?

Er komt heel wat bij kijken als er een huis moet worden ontruimd. Om ervoor te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan, zetten wij graag voor u op een rijtje waar u precies rekening mee moet houden als u een huis laat ontruimen.

 • De directe familie/executeur testamentair dient de huur op te zeggen voordat de huisontruiming kan beginnen.
 • Bij een koopwoning dient de directe familie/ executeur testamentair hierover contact op te nemen met de makelaar.
 • De directe naasten krijgen de mogelijkheid om spullen met emotionele waarde uit de woning te halen.
 • Hierna ontruimen medewerkers van Woningontruiming Regionaal het complete pand. De inboedel wordt hierbij uit het huis verwijderd. Alle bruikbare spullen stellen we ter beschikking aan goede doelen.
 • De huisontruimer houdt eventuele waardevolle spullen apart. In overleg levert hij of zij deze af bij een veilinghuis. Mocht de huisontruimer onverwachts waardevolle spullen tegenkomen die de naasten over het hoofd hebben gezien, dan zullen deze spullen apart gehouden worden.
 • Indien gewenst verwijderen wij de huidige vloer op zorgvuldige en professionele wijze.
 • Alle schroeven, pluggen en spijkers in muren en plafonds worden verwijderd. Wij vullen de overgebleven gaatjes en andere sporen.
 • De verlichting in de gehele woning zal worden verwijderd en de elektropunten worden van kroonsteentjes voorzien.
 • Bij een oplevering aan familie, makelaar of woningbouwvereniging worden soms bepaalde eisen gesteld. Bepaalde onderdelen van de woning leveren we in originele staat op. Hierbij kunt u denken aan het terughangen van deuren, het afbreken van bouwwerken, herstel van stucwerk, schilderwerk etc. Woningontruiming Regionaal neemt deze werkzaamheden uit handen.
 • Woningontruiming Regionaal streeft naar een zo snel mogelijke realisatie van de oplevering van de woning.
 • Eventueel verzorgt Woningontruiming Regionaal de voor- en eindinspectie met de makelaar of de verhuurder.

Woningontruiming Regionaal ontzorgt u graag op het gebied van het ontruimen van uw woning en alle bijbehorende praktische zaken. Uiteraard gaan we bij een huisontruiming zeer zorgvuldig met uw inboedel om.

Laat u uw woning door ons ontruimen?

Wenst u het ontruimen van de woning van een dierbare aan ons over te laten? Neem dan contact met ons op via 085-4014491 en vertel ons meer over de locatie en details van de woningontruiming. Gebaseerd hierop stellen wij een offerte voor u op en geven u meer informatie. Zo weet u altijd van tevoren wat u van ons kunt verwachten.

Klant beoordelingen:

9.6 10
9.7
Op basis van 600 reviews, bekijk alle >
Woningontruiming-Regionaal 1 beoordeling
Arie heeft Woningontruiming Regionaal beoordeeld met een 10
Beveelt u dit bedrijf aan?: Ja
 
Geplaatst op: , beoordeling:

Geweldige service en dat voor een nette prijs. Afspraken worden nagekomen, alles in goed overleg. Het betrof een woningontruiming in Rotterdam. Carry regelt alles tot in de puntjes. Personeel beleefd.

Score voor Woningontruiming-Regionaal: 5/5

Geweldige service en dat voor een nette prijs. Afspraken worden nagekomen, alles in goed overleg. Het betrof een woningontruiming in Rotterdam. Carry regelt alles tot in de puntjes. Personeel beleefd.

Woningontruiming-Regionaal 1 beoordeling
d van de merbel heeft Woningontruiming Regionaal beoordeeld met een 8
Beveelt u dit bedrijf aan?: Ja
 
Geplaatst op: , beoordeling:

goede uitleg bij eerste contact goede uitvoering van het werk

Score voor Woningontruiming-Regionaal: 4/5

goede uitleg bij eerste contact goede uitvoering van het werk

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

085-4014491