Schakel onze efficiënte en zorgvuldige hulp in voor de ontruiming van een woning!

Huis van overledene opruimen, waar beginnen?

Een dierbare is overleden en nu moet het huis opgeruimd worden, maar waar begin je dan? En waar haal je de tijd vandaan?
Woningontruiming Regionaal helpt u hier graag bij. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Tijdens de offerte bekijken we wat er in het huis staat en welke werkzaamheden verricht moeten worden. Vervolgens maken wij een schatting hoe lang we denken bezig te zijn met de ontruiming en geven wij u een prijsindicatie. Mocht u met ons in zee gaan, dan proberen wij u volledig te ontzorgen.

U zorgt ervoor dat alle dierbare spullen uit het huis zijn, voordat Woningontruiming Regionaal het huis opruimt. U zegt de huur op wanneer het een huurhuis betreft en in het geval het een koophuis betreft maakt u afspraken met een makelaar. Vervolgens verwijdert Woningontruiming Regionaal alle meubels en overige boedel uit het huis. Er wordt getracht zo veel mogelijk te hergebruiken via de goede doelen waarmee Woningontruiming Regionaal samenwerkt.
Eventuele veilingspullen worden voor u naar het veilinghuis gebracht en andere waardevolle spullen worden apart gehouden en na de ontruiming aan u teruggegeven.

Nadat alle boedel uit het huis is gehaald, wordt er begonnen met de afwerking van het huis.

  • Vloerbedekking, laminaat, zeil en tegelvloeren worden zorgvuldig verwijderd.
  • Alle spijkers en schroeven in de muren en plafonds worden verwijderd en de achtergebleven gaatjes worden netjes gedicht.
  • Alle lampen worden verwijderd en de elektrapunten worden voorzien van een kroonsteentje.

In principe verzorgt Woningontruiming Regionaal alle werkzaamheden die nodig zijn om het huis naar tevredenheid op te kunnen leveren aan de verhuurder of makelaar.
Enkele voorbeelden hiervan zijn;

  • het afbreken van eigen bouwwerken
  • Schilderwerkzaamheden
  • Opschonen van tuinen

Woningontruiming Regionaal verzorgt ook de voor-en eindinspectie met verhuurder of makelaar, indien u dat wenst. Wij leveren dan alle sleutels van het huis in en nemen de meterstanden op. Vervolgens krijgt u van ons een mail met daarin de standen, zodat u deze aan de desbetreffende nutsbedrijven kunt doorgeven