Woningontruiming, hoe werkt dat?

Is er iemand in uw kring van dierbaren of kennissen overleden? Zit u met een volle woning waarvan alles aan moet gebeuren en ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij van Woningontruiming Regionaal doen dit al ruim tien jaar en kunnen ons dan ook de expert op het gebied van woning­ontruiming noemen. Door jarenlange ervaring, goed opgeleid personeel en de juiste hulpmiddelen bent u vaak al binnen één werkdag van uw ‘probleem’ af.

Is er iemand in uw kring van dierbaren of kennissen overleden? Zit u met een volle woning waarvan alles aan moet gebeuren en ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij van Woningontruiming Regionaal doen dit al ruim tien jaar en kunnen ons dan ook de expert op het gebied van woning­ontruiming noemen. Door jarenlange ervaring, goed opgeleid personeel en de juiste hulpmiddelen bent u vaak al binnen één werkdag van uw ‘probleem’ af. Hoe gaat dit in zijn werk, is een veel gestelde vraag.

Een eerste stap in het proces is dat u kijkt in welke regio de te ontruimen woning gelegen is, wij zijn namelijk in regio’s opgedeeld, maar werken wel volgens dezelfde formule, ongeacht waar u de dienst afneemt ontvangt u dezelfde service! De tweede stap is het maken van een vrijblijvende offerte, waar onze regiomanager langs komt bij de woning, om te inventariseren hoeveel werk de woning betreft en u een adequate prijs kan aanbieden. Hierna wordt de ontruiming ingepland, na akkoord worden alle hulpzaken voor u uit handen genomen, denk hierbij aan: het overnemen van voor- en eindinspecties, contact met makelaar en zo nog veel meer, niets is voor ons te gek. Door de jaren heen weten wij precies wat wij nodig hebben, om u een bezemschone oplevering te geven. De ontruiming wordt geheel conform afspraak uitgevoerd en de woning wordt aan u en/of belanghebbenden opgeleverd.

Bent u benieuwd naar onze duurzame bedrijfsvoering? Neemt u graag contact met ons op!

Geschreven door:
Rogier Breugem
Gepubliceerd op:
18/02/2021