Woningontruiming Regionaal werkt samen met GSD Auctions

GSD Auctions B.V.

In een woning, die ontruimd moet worden, staan vaak een hele boel verschillende soorten inboedel. Hierbij kunt u denken aan meubels, decoratie, schilderijen etc. Hierin maakt Woningontruiming Regionaal onderscheid tussen waardevolle inboedel en bruikbare inboedel. De bruikbare inboedel zal een herbestemming krijgen via de goede doelen met wie Wonignontruiming Regionaal samenwerkt. Voor wat betreft de waardevolle inboedel werkt Woningontruiming Regionaal samen met GSD Auctions B.V.

Wat is GSD Auctions B.V.?

GSD Auctions B.V. is een online platform dat zich met name richt op het veilen van consumenten- en bedrijfsgoederen. Er worden diverse veilingen aangeboden met goederen vanuit allerlei verschillende categoriën, voor ieder wat wils! Alle producten worden met grote zorg getaxeerd voor zij op de veiling terecht komen. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van alle kavels gewaarborgd is. Tevens wordt GSD Auctions B.V. gekenmerkd als een klantvriendelijke en professionele organisatie waarbij transparantie en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. 24 uur per dag kunt u meebieden op alle kavels en veilingen, zo is er altijd een moment dat het voor u schikt! Ten slotte worden alle gewonnen kavels tegen een vooraf bekend en vast tarief bij de winnaars thuisbezorgd.

Welke inboedel komt in aanmerking voor een veiling via GSD Auctions B.V. ?

GSD Auctions B.V. veilt items vanuit allerlei verschillende categoriën, de kans is dus groot dat er ook bij uw ontruiming inboedel aanwezig is die voor onze veiling geschikt is. Welke inboedel precies geschikt is voor de veiling zal door de taxateur van GSD Auctions worden bepaald.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Een medewerker van Woningontruiming Regionaal zal tijdens het offertebezoek voor de woning­onturiming foto's maken van inboedel waarvan hij of zij vermoed dat het voor de veiling geschikt is.
  2. Deze foto's worden, bij akkoord op de offerte, doorgestuurd aan de taxateur van GSD Auctions B.V. deze zal bepalen of het voor de veiling in aanmerking komt.
  3. Zo ja, dan krijgt u van GSD Auctions een inbrengformulier, met daarop de items die geschikt zijn, omschreven.
  4. U vult vervolgens op het inbrengformulier uw gegevens in.
  5. Na afloop van de woning­ontruiming worden de geschikte items bij GSD Auctions ingebracht. De items worden nu schoongemaakt, gefotografeerd, beschreven en online gezet.
  6. Wanneer de veiling live gaat, binnen twee weken na ontvangst van de goederen, ontvangt u een email van GSD auctions met een link naar uw kavels zodat u deze live kunt volgen.
  7. Wanneer de veiling is afgerond ontvangt u het resultaat en de afrekening van GSD Auctions per mail.
  8. Binnen 4 weken wordt de opbrengst van de veiling ( 75% van het totaalbedrag ) op de door u opgegeven rekening gestort.