Ervaar volledige ontzorging door een woning te laten leegruimen door Woningontruiming Regionaal. Vaak maken mensen gebruik van onze diensten na het overlijden van een dierbare of wanneer een oudere gaat verhuizen naar een verzorgingstehuis. Om u te ontzorgen tijdens deze turbulente periode nemen wij u alle taken betreft het leegruimen van de woning graag uit handen.

Wat te verwachten als u uw woning laat leegruimen

Voordat wij langskomen voor het leegruimen van de woning, is het belangrijk dat u alle dierbare spullen al uit de woning heeft gehaald. Elke woning­ontruiming begint met het verwijderen van alle inboedel en meubels uit het huis. Alles wat nog bruikbaar is schenken we aan goede doelen waarmee wij samenwerken. Nadat de woning leeg is, leveren wij deze bezemschoon op. Zijn er bepaalde eisen waaraan de woning moet voldoen? Laat het ons zeker weten. Wij zorgen ervoor dat de woning eraan voldoet. Zo kunnen wij:

  • De vloeren van de woning verwijderen;
  • Spijkers, schroeven en pluggen verwijderen en alle gaatjes dichten;
  • De woning opnieuw schilderen;
  • De tuin opschonen;
  • Elektra en stucwerk herstellen.

Ervaar onze persoonlijke service

Laat u zich ook ontzorgen bij het leegruimen van uw woning in Almere, Roosendaal of een andere plaats in Nederland? Neem dan contact met ons op via 085-4014491 en vertel ons wat uw wensen zijn voor de oplevering van de woning. Op basis van de te ontruimen woning en uw vereisten voor oplevering, stellen we een offerte op maat op en ontvangt u persoonlijk advies. Zo weet u van tevoren altijd precies wat u van ons kunt verwachten.