Corona protocol

Corona / COVID-19 maatregelen

Ook in deze moeilijke tijden staat Woningontruiming Regionaal voor u klaar !

In deze onzekere tijden willen we u verzekeren dat ons hele team voor u klaar staat om de gebruikelijke kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen en de continuïteit te waarborgen. Wij nemen alle aanbevolen (preventieve) maatregelen om onze werknemers en klanten tegen het corona virus te beschermen. Wij respecteren de maatregelen die door de overheid zijn voorschreven en volgen alle beperkingen op.

In verzorgingshuizen vermijden wij alle contacten met ouderen en gaat de (spoed) ontruiming alleen door in overleg met de directie van het zorgcentrum.

Samen helpen we elkaar in strijd tegen het Corona virus.

Team Woningontruiming Regionaal BV.

Stel uw vraag Vraag offerte aan

Vragen omtrent Corona en Woningontruiming

Coronavirus: ontruimen jullie nog woning­en ?

– Ja, het ontruimen van woning­en is mogelijk. Wij doen ons uiterste best om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen en zullen u, houdende aan de huidige (door de overheid voorgeschreven) maatregelen, nog steeds van dienst kunnen zijn.

Coronavirus: Is de werkwijze omtrent de vrijblijvende offerte veranderd ?

– De werkwijze, omtrent het offertebezoek, veranderd niet. Echter nemen wij wel de juiste voorzorgsmaatregelen om u en onze veiligheid te waarborgen. Tijdens de afspraak zal slechts één medewerker van ons bedrijf bij u langskomen, daarnaast willen u vriendelijk verzoeken dat ook u alleen komt.

COVID-19: is het mogelijk dat u niet zelf bij de ontruiming aanwezig bent ?

– Ja, dit is zelfs de meest gewenste situatie. Voor de overdracht van de sleutels van de te ontruimen woning gelden meerdere mogelijkheden, vraag naar de mogelijkheden bij de dienstdoende regiomanager.

Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan!

Wilt u graag meer informatie over onze diensten, zoals onze hulp bij verzamelwoede? Daarvoor kunt u bellen naar 085-4014491. Ook kunt u vrijblijvend een offerte op maat opvragen. Gaan wij binnenkort een huis van u of een dierbare ontruimen?