Moet u na het overlijden van een dierbare het huis leegmaken en de opruiming van de woning coördineren? Zeker in een emotionele tijd, waarin nog vele andere zaken geregeld moeten worden, kan dit een veel werk zijn waar u geen tijd of mankracht voor heeft. Schakel daarom een betrouwbare, professionele partij in die u assisteert. Bij Woningontruiming Regionaal ontzorgen wij u volledig, zodat de woonruimte zonder problemen wordt opgeleverd aan de verhuurder of makelaar. Tijdens de opruiming van de woning wordt ervoor gezorgd dat u geen omkijken heeft naar het leegmaken van het huis. Lees verder over de werkwijze en het aanvragen van een offerte.

Stel uw vraag Vraag offerte aan

Een huis leegmaken en opleveren: hoe werkt dat?

Uiteraard heeft u eerst de gelegenheid om op uw eigen tempo de spullen van uw dierbare uit te zoeken. Na uw eerste controle zorgt Woningontruiming Regionaal ervoor dat het huis leeg wordt gemaakt op spoedige en professionele wijze. Mochten er op dat moment nog waardevolle spullen van uw dierbare worden gevonden, dan houden wij deze uiteraard apart voor u. Daarnaast wordt alle andere inboedel en de meubels die nog bruikbaar zijn, hergebruikt via goede doelen. Wij vinden het principe van de circulaire economie namelijk erg belangrijk.

Sla waardevolle spullen op in een beveiligde opslagruimte

Zijn er spullen van uw overleden dierbare die u graag (tijdelijk) wilt laten opslaan na het leegmaken van het huis en de opruiming van de woning? Bij Woningontruiming Regionaal werken we op lokaal niveau, zodat u altijd een oplossing in uw buurt aangeboden krijgt. De opslagmogelijkheden die wij u bieden, hebben de volgende voordelen:

  • Het opslaggebouw heeft 24/7 camerabewaking.
  • Er zit een uniek alarm op alle opslagunits.
  • De units verschillen in grootte en hoogte – van 1 m3 tot meer dan 120 m3 – zodat er altijd een ruimte op maat voor u beschikbaar is.
  • U heeft een persoonlijke toegangscode en eigen sleutel.
  • Zeven dagen per week heeft u van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat toegang tot uw spullen zonder extra kosten.

In dit filmpje leggen we u uit hoe onze dienstverlening te werk gaat.

Laat ons een vrijblijvende offerte opmaken voor het leegmaken van een huis

Heeft u behoefte aan volledige ontzorging tijdens de opruiming van een woning of het leegmaken van een huis? Laat onze medewerkers een vrijblijvende offerte voor uw situatie opmaken. Bij Woningontruiming Regionaal is er namelijk altijd een lokale partij die u ondersteuning biedt. Bel naar 085-4014491 of stuur een e-mail naar offerte@woning­ontruiming-regionaal.nl.