Hulp bij uw huis opruimen vindt u bij Woningontruiming Regionaal. Wij verzorgen niet enkel woning­ontruimingen, maar helpen u ook als u moeilijk afstand kunt doen van spullen of zelf niet in staat bent om op te ruimen. Zo is uw huis binnen de kortste keren weer opgeruimd en leefbaar.

Stel uw vraag Vraag offerte aan

Wanneer wij u helpen bij uw huis opruimen

Bij Woningontruiming Regionaal voorzien wij eenieder van hulp bij het opruimen van een huis die dit wenst. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen en moeten er spullen uitgezocht worden? Bent u zelf niet in staat om uw spullen op te ruimen of kunt u er geen afstand van doen door verzamelwoede? In beide gevallen en meer staan wij voor u klaar en helpen wij u bij het opruimen van uw huis.

De kern van onze aanpak

Als een opruimcoach van ons bedrijf u komt helpen bij het opruimen van uw huis, houdt u zelf de regie. U bepaalt dus welke spullen bewaard worden, en wat weg mag. U ontvangt enkel ondersteuning om de juiste beslissingen te maken en afstand te doen van spullen die u niet meer nodig heeft of gebruikt. Deze spullen worden door ons een tweede leven gegeven of afgevoerd wanneer ze niet meer bruikbaar zijn.

Maak uw wensen kenbaar

Hoe kunnen wij u helpen bij het opruimen van uw huis? Maak uw wensen kenbaar door direct een offerte aan te vragen via offerte@woning­ontruiming-regionaal.nl. Wilt u uw huis in bijvoorbeeld Amsterdam volledig laten leegruimen? Ook dan staan wij voor u klaar. Voor meer informatie over onze diensten belt u naar 085-4014491.