085-4014491
Woningontruiming nodig? Vind hier een bedrijf voor het ontruimen van uw woning. Ruim 1000 klant reviews, rapportcijfer 9,6. Keurmerk en Maatwerk.

Overleden huis leeghalen

Het leeghalen van een huis van een overleden dierbare is geen gemakkelijke opgave. Aan veel spullen kleven herinneringen en daarom zou u waarschijnlijk ook veel spullen niet weg willen doen. Echter, vaak heeft u dezelfde spullen al in uw eigen huis staan of is er simpelweg geen ruimte meer om deze spullen een plekje te geven. Maar waar moeten deze spullen dan naartoe? Daarnaast neemt het leeghalen van het huis van de overledene veel tijd in beslag. Tijd die vaak ontbreekt vanwege het onderhouden van het eigen gezin. 

Overleden huis opruimen 

Woningontruiming Regionaal weet wel raad met de spullen. Zij beschikt over vele connecties met bijvoorbeeld;
  • Kringloopwinkels
  • Het leger des Heils 
  • Veilinghuizen 
  • Marktplaatshelper-winkels.
Daarnaast neemt het opruimen van het huis van een overledene door Woningontruiming Regionaal vaak niet zo veel tijd in beslag, omdat onze medewerkers geen binding hebben met de spullen, in tegenstelling tot de nabestaanden van de overledene.
Het opruimen van het huis van uw overleden dierbare wordt door Woningontruiming Regionaal tot in de puntjes geregeld. Volledig ontzorgen, dat is ons streven!

Overleden huis leeghalen - woningontruiming Regionaal

Meer weten? Zie ook:
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

085-4014491